Søk i Bokmålsordboka og Nynorskordboka
Avansert søk

Bokmålsordboka

OppslagsordOrdbokartikkel
panere v2
I dette vinduet skal du finne tabell v2 for oppslagsordet panere
(fra fransk, av latin panis 'brød') dyppe noe som skal stekes, i pisket egg og deretter i knust kavring eller revet brød dyppe noe som skal stekes, i pisket egg og deretter i knust kavring eller revet brød

 

Resultat pr. side  

Nynorskordboka

OppslagsordOrdbokartikkel
panere v2
I dette vinduet skal du finne tabell v2 for oppslagsordet panere
(fransk av, latin panis 'brød') dyppe (fiske- eller kjøtstykke) i piska egg og vende (det) i knust kavring (smuldra brød) eller mjøl før frityrsteiking eller frityrkoking dyppe (fiske- eller kjøtstykke) i piska egg og vende (det) i knust kavring (smuldra brød) eller mjøl før frityrsteiking eller frityrkoking

 

Resultat pr. side